top of page
ontstoppingen & camera inspecties
Herstellingen
Nieuwbouw
Verbouwingen

Verkoop van tegels voor binnen en buiten, van parket en laminaat van Group Thys

Een spectaculair aanbod van tegels: van mini over maxi tot XXL

Ga je binnenkort tegels kopen voor je badkamer, woonkamer of andere ruimte in huis? In onze showroom in Sint-Niklaas vindt u een reusachtig groot assortiment van binnen- en buitentegels van de hoogste kwaliteit in alle stijlen, soorten en formaten en dat tegen budgetvriendelijke prijzen. Van kleine tegels tot XXL tegels, alle soorten tegellijmen , alle reinigingsproducten voor tegels enz. Bij ons hebt u enorm veel keuze uit de meest voorkomende formaten. Maar ook voor tegels met afwijkende afmetingen, mozaïektegels, steenstrips en tegels met beton- of houtlook bent u bij J.R.S. Bouwservice aan het juiste adres. Wist u bijvoorbeeld dat u een kleine badkamer of woonkamer met grote tegels groter kan laten lijken?

logo Group Thys

Verdeler van parket en laminaat van Group Thys

Parket
Verkiest u een houten vloer? En hebt u eigenlijk altijd al gedroomd van een echte parketvloer? Dan zit u goed bij J.R.S. Bouwservice. Want wij zijn officieel verdeler van de kwaliteitsvolle parket- en laminaatproducten van Group Thys. Wij stellen u een uitgebreid gamma van prachtige parketvloeren voor in diverse houtsoorten en kleuren maar ook met planken van verschillende lengte en breedte. Ons aanbod is zo omvangrijk dat u zeker en vast een parketvloer vindt die helemaal beantwoordt aan uw smaak. En die perfect in uw interieur past. Wij leggen u de specifieke eigenschappen van elke houtsoort uit en geven u graag professioneel advies over plaatsing en onderhoud.

Laminaat

Is net dat onderhoud een doorslaggevende factor bij de keuze van de vloerbedekking in uw huis? Dan is er inderdaad heel wat te zeggen voor laminaat. Tegenwoordig bestaat er een breed scala van laminaatvloeren van uitstekende kwaliteit. Er zijn ook tal van houtsoorten en kleuren beschikbaar zodat ze de uitstraling van een parketvloer wel zeer dicht benaderen. Laminaat is niet alleen heel onderhoudsvriendelijk, het legt ook erg gemakkelijk. We verstrekken u in onze toonzaal alle uitleg die

Op zoek naar tegels, kleine bouwmaterialen, een mooie parket- of laminaatvloer? Bezoek dan onze showroom in Sint-Niklaas. Wij staan klaar om u snel en gericht te ondersteunen waar nodig: van maandag tot zaterdag van 13.30u tot 18u . Of contacteer ons via telefoon 0496 47 51 88 of via e-mail jurgen@jrs-rombaut.be voor meer info, een afspraak, een gratis offerte.

bottom of page