top of page
ontstoppingen & camera inspecties
Herstellingen
Nieuwbouw
Verbouwingen

Rioleringswerken voor nieuwbouw en renovatie

J.R.S. Bouwservice bvba in Sint-Niklaas is sterk in rioleringswerk. Is uw riool verstopt? Zit u met een lek of moet uw riolering hersteld worden? Hebt u geurhinder van uw riolering of wilt u een nieuwe riolering plaatsen bij een verbouwing of in een nieuwbouw? J.R.S. Bouwservice is een geregistreerd aannemersbedrijf in Sint-Niklaas dat rioleringswerken uitvoert in het Waasland en omstreken. Ook als ontstoppingsdienst staan wij voor u klaar!

Uw riolering heeft weinig geheimen voor ons

Uw riolering is onze zorg. Het onderhoud van uw rioleringsstelsel, ontstoppingen en camera-inspectie? We doen het allemaal voor u, aan een vaste prijs! Met een bagage van 25 jaar in de bouwsector hebben we al heel wat ervaring opgebouwd en kennen we alles van riolering.

Van onderhoud tot ontstoppingen

Schakel ons in voor het onderhoud van uw rioleringsstelsel of aquadrains op parkings. Controleputjes? Die reinigen we zoals het hoort. Vertrouw ook op J.R.S. Bouwservice bvba voor ontstoppingen en camera-inspectie van uw rioleringen, wij vinden de oorzaak van de verstopping. Vernieuwingen van rioleringen in oude huizen en de plaatsing van rioleringen in nieuwbouw zijn aan ons besteed. J.R.S. Bouwservice bvba gaat steeds voor een gedetailleerde afwerking en de volle tevredenheid van onze klanten. We zijn ook niet vies van een woordje rioleringsadvies.

Gratis prijsofferte

Het einde is in zicht voor al uw rioleringsproblemen. Bel J.R.S. Bouwservice bvba en we helpen u zo snel mogelijk verder! Contacteer ons en vraag nu uw gratis prijsofferte!

Rioleringswerken Sint-Niklaas

J.R.S. Bouwservice rioleringswerken

Camera-inspectie riolering & afvoer

J.R.S. Bouwservice

Ontstoppingen

J.R.S. Bouwservice ontstoppingen

Rioleringswerken - plaatsen riolering

J.R.S. Bouwservice rioleringswerken

J.R.S. Bouwservice in Sint-Niklaas: rioleringswerken - ontstoppingsdienst

bottom of page