top of page
rioleringswerken
JRS_white.png
bouncing-arrow-white.gif

J.R.S. BOUWSERVICE
DÉ REFERENTIE VOOR RIOLERINGS- EN ONTSTOPPINGSWERKEN TUSSEN GENT EN ANTWERPEN

Intro

RIOLERINGSWERKEN IN NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Bent u bezig met een nieuwbouwproject in het Waasland? Of overweegt u om uw woning grondig te verbouwen, om uw bedrijfspand uit te breiden? Dan heeft dat allicht ook zijn invloed op uw rioleringen.

J.R.S. Bouwservice in Sint-Niklaas heeft meer dan 25 jaar ervaring in rioleringswerken. Als gevestigde aannemer staat ons bedrijf in voor:

  • aanleg van rioleringen in nieuwbouw

  • uitbreiding van het bestaande rioleringsstelsel

  • vernieuwing van de rioolbuizen in oude panden

arrow-down.gif
rioleringswerken

ONDERHOUD EN CAMERA-INSPECTIE VAN AFVOERBUIZEN

Daarenboven zorgt J.R.S. Bouwservice ervoor dat uw rioolstelsel feilloos blijft functioneren. U kunt op ons rekenen voor het professionele onderhoud van uw afvoeren. Zo worden controleputjes, aquadrains of waterafvoergoten tijdig geïnspecteerd en gereinigd. Wij komen tussenbeide in particuliere woningen, in bedrijfsomgevingen, op parkings enz.

Stelt u geurhinder vast of vermoedt u een lek, dan is een grondig onderzoek van de rioleringen vereist. Aan de hand van een camera-inspectie wordt nagegaan wat de oorzaak van het ongemak precies is. Dat kan een verstopping zijn, een barst of een heuse breuk in de rioolbuis. J.R.S. Bouwservice voert de nodige ontstoppingen en alle herstellingswerken uit. Wij hanteren daarbij een vaste en marktconforme prijs en garanderen u een propere afwerking.

Anchor 1

ONDERVINDT U PROBLEMEN MET DE RIOLERING?

Schakel J.R.S. Bouwservice uit Sint-Niklaas in voor een snelle ontstopping. Bel vandaag nog voor een afspraak.

bottom of page