top of page
laminaat leggen
JRS_white.png
bouncing-arrow-white.gif

J.R.S. BOUWSERVICE
VAKKUNDIGE PLAATSING VAN TEGELS, PARKET EN LAMINAAT

Intro

AFWERKING VAN INTERIEURS EN EXTERIEURS

Staat uw nieuwbouw of kersverse aanbouw er, dan is het tijd voor de afwerking. Wat de vloeren betreft, kunt u met dezelfde aannemer blijven samenwerken. Want J.R.S. Bouwservice is heel bedreven in tegelwerken en de plaatsing van laminaat en parket. Daarbij staan uw wensen en stijlvoorkeur centraal. Houdt u van een landelijk interieur of verkiest u modern? In onze toonzaal vindt u vast en zeker een tegel of een houten vloer die in de smaak valt. Wij betrekken onze vloeren van twee bekende leveranciers die staan voor absolute topproducten.

arrow-down.gif
afwerking interieur

MUUR- EN VLOERTEGELS VAN GAVERA

Gavera is sinds jaar en dag onze leverancier van zeer budgetvriendelijke tegels. Breng een bezoek aan onze zaak en ontdek het ruime assortiment van binnen- en buitentegels in alle stijlen, kwaliteiten en formaten, van mini- tot XL-tegels. Enkele voorbeelden: faience en mozaïektegels voor keukens en badkamers, keramische tegels die uiterst geschikt zijn voor vloerverwarming, tegels met houtlook, steenstrips, betontegels en extra large tegels voor terrassen of paden rond het huis. Onze vloerder weet welke tegellijm of specie te gebruiken voor een goede plaatsing van elke tegelsoort en geeft u ook onderhoudsadvies.

Anchor 1
iStock-1366835687.jpg

PARKET EN LAMINAAT VAN GROUP THYS

logoThysgroup.jpg

Voor laminaat en parket zweert J.R.S. Bouwservice bij Group Thys, producent van kwaliteitsvolle parket- en laminaatproducten. Het aanbod bestaat uit prachtige parketvloeren in diverse houtsoorten die we plaatsen volgens het legpatroon van uw keuze: visgraat, Hongaarse punt, mozaïek. Daarnaast zijn er de laminaatplanken in verschillende kleuren en variabele lengte en breedte. Wik en weeg, neem gerust de tijd om de houten vloer te vinden die perfect in uw interieur zal passen. Ook hier kunt u rekenen op deskundig advies voor onderhoud, vernieuwing van de vernislaag e.a. Met de nodige zorg gaat uw parket- of laminaatvloer tientallen jaren mee.

arrow-down.gif
Anchor 2

HEEFT U EEN VLOERDER NODIG? OF ZIN OM EEN PARKETVLOER IN HUIS TE LATEN LEGGEN?

Vertrouw op J.R.S. Bouwservice uit Sint-Niklaas. Kom naar de showroom voor info en een gratis offerte.

bottom of page